februari 2020

Zwitserland

Zwitserland

Zwitserland, dat omgeven wordt door Frankrijk, Duitsland, Italië, Oostenrijk en Liechtenstein, is een federale republiek bestaande uit 26 kantons. Haar samenleving bestaat in hoofdzaak uit vier inheemse etnische groepen: Duits-Zwitsers (65%), Romandiërs (18%), Italiaans-Zwitsers (10%) en Reto-Romanen (1%).

Zwitserland Lees verder »

Kenia

Kenia

Een van de populairste vakantielanden in Afrika is Kenia. Het grondgebied van Kenia strekt zich uit op de hoogvlakten van Oost Afrika tusssen het Victoriameer , het Ethiopisch Plateau en de Indische Oceaan. Het grenst in het zuiden aan Tanzania en in het oosten aan zee.

Kenia Lees verder »

IJsland

IJsland

Bekend als het land van extremen, de contrasten in het landschap tussen vuur en ijs maken de natuur van IJsland tot een spectaculaire bezienswaardigheid.

IJsland Lees verder »

brexit

Brexit

De kranten staan er vol mee en op televisie is het haast als het kijken naar een soap. Maar hoe nu verder als het doorgaat? Wat betekent het voor het toerisme?

Brexit Lees verder »

Griekenland Santorini

Griekenland

Hoewel Griekenland de laatste jaren met name negatief in het nieuws is geweest vanwege de enorme staatsschuld en de vluchtelingen problematiek, is het een land dat de reiziger ontzettend veel te bieden heeft.

Griekenland Lees verder »

Montenegro

Montenegro

Montenegro is een land dat zowel de cultuur- als natuur en strandliefhebber aanspreekt. Naast een rijkdom aan historisch en cultureel erfgoed, heeft het een kustlijn van 294 km , waarvan 73 zand- en kiezelstranden. Meer landinwaarts bieden de 5 nationale parken mogelijkheden voor fietsen, wandelen, raften, klimmen en zelfs skien.

Montenegro Lees verder »

Scroll naar boven